Lisa Stenlund

onsdag

Kategori: Allmänt

börjat bli förkyld, ont i huvud och tung i kroppen.. har inte tid att bli sjuk.
men nu ska jag iallafall snart dra iväg på träningen och efter det ska jag ta en varm och skön dusch, äta det godaste jag haar i köket, krypa ner i min nya soffa och mysa för migsjälv och förhoppningsvis somna framför tvn.

det är svårt att beskriva vad man känner

Kategori: Allmänt

.

tårtbakar tävling

Kategori: Allmänt

i torsdags hade vi tårtbakar tävling med laget. mitt lag bestod av linda,tiina och nulle och självklart gick vi för seger och det kändes mycket bra att tillhöra lindas grupp! och självklart tog vi hem segern.
här har ni våran vitchokladdkaka med dyra bär till.

hemma

Kategori: Allmänt

då har man just kommit hem till burträsk efter borta match i Gävle som efter långa 90 minuter slutade med 5-6 till oss. otroligt skön vinst måste jag erkänna.
nu ska jag mysa lite med daggen.

23 augusti

Kategori: Allmänt

efter att spelat match med F17 och vunnit med 5-3 fick jag avverka första natten i läggan tillsammans med gus. tyvärr har jag ingen säng än så fick sova i soffan men det blev otroligt mysigt. känner att jag kommer storm trivas.!


schema HT

Kategori: Allmänt

22 augusti

Kategori: Allmänt

idag är den en stor dag för mig! för idag tar jag mitt pick och pack och flyttar in i en 1 på getbergsvägen 5 i skellefteå. ska bli riktigt skönt att slippa köra fram och tillbaka mellan skola och träningar men kommer att sakna att vakna upp i burträsk där jag har alla mina närmaste men självklart kommer jag komma hem så ofta jag kan , btk i mitt <3

igång

Kategori: Allmänt

så var bloggen igång igen efter ett litet sommaruppehåll. men ni har inget missat. bilder från min sommar kan ni se i tidigare inlägg!

kvarnbyn

Kategori: Allmänt

FISKE MED WIlLPHILL

Kategori: bilder