Lisa Stenlund

Mot friskvårds

Kategori:

drar på friskvårds med elinjo för lite nyårs träning. Sedan blir det en sväng på solarium och efter det åker jag mot bolia.

MEN HALLO SNYGGING

Kategori: Thailand2012

thailand

Kategori:

fått lite förfrågningar om att folk vill se thaibilder så kommer försöka lägga upp lite framöver. både det bra och dåliga... hehe

koh lanta

Kategori: Thailand2012

några bilder från koh lantas nationalpark

<3

Kategori: Thailand2012

vinter hatare

Kategori:

Redan efter första dagen i Sverige var jag och ville tillbaka. Vinter är inte något för mig. I onsdags var det fest med massa fina vänner och igår körde jag min första fotbollsträning på någon månad , roligt men ovant. Idag drar jag ner på stan för att fixa inne dojjor och medicin till min förbaskade förkylning.

Vars fasen är solen

Kategori:

Vi har haft en riktigt bra resa som börjar gå mot sitt slut. Men är besviken löner vädret hälften av våra dagar här har bestått av regn och massa moln. . Lika så idag. Världens gråaste himmel. Blir så less är liksom här för solens skull.
Blir väl kanske att snöra på sig skorna å köra ett träningspass.

8dagar kvar

Kategori:

Vi har det riktigt bra och befinner oss just nu i ao nang där vi stannar tills vi åker hem. Börjar känna oss stressade med bara 8 dagar kvar, tiden har gått så fort.

Koh lanta

Kategori: Thailand2012

Bott på phiphi i 3 nätter och besökt många fina platser. Vistelsen på phi phi slutade tyvärr med någon sorts matförgiftning för mig så har mått riktigt dåligt och tömt kroppen på allt innehåll. Men nu är vi iallafall på koh lanta på ett fint hotell och min mage känns lite bättre så nu ser vi fram emot de 15 sista dagarna .

Sista dagen på kata

Kategori: Thailand2012

Tagit sovmorgon, legat på stranden, blivit lagom bruna och nu på kvällen har vi införskaffat oss cyklop för imorn åker vi vidare till phiphi där vi stannar på obestämd tid. Nu ska vi gå mot en bar som sänder Skellefteås match och ta oss något gott